POLITIKA
18.06.2019 u 10:35

Kad će se otvoriti Ulica bana Josipa Jelačića za promet?

Nakon 40 dana od zatvaranja Ulice bana Josipa Jelačića nema nikakvih tragova početka njene sanacije koji bi upućivali na njeno brzo otvaranje za promet. Za svo to vrijeme radovi na gradilištu se normalno odvijaju a na rubu prometnice iznad gradilišta odlaže se građevinski materijal za potrebe izvođenja građevinskih radova - stoji u priopćenju gradskih vijećnika mara kristića i Dolores Lujić koji od gradske uprave traže da javnost obavjeste o nalazima vještva i poduzetim radnjama.


komentara  2

Prošlo je gotovo 40 dana od kada je Grad Dubrovnik nakon brojnih apela zabrinutih građana zabranio prometovanje Ulicom bana Josipa Jelačića. Grad Dubrovnik je donio ovakvu odluku zbog zaštite građana i imovine, s obzirom da je nakon oštećenja vodovodne cijevi u trupu ceste došlo do ispiranja materijala postojećeg nasipa uslijed čega može doći do urušavanja ceste.

Nedugo potom izvršen je očevid, a prema napisima iz medija rezultati vještva trebali su biti poznati već odavno, a protiv privatnih investitora čijim je radnjama uzrokovano oštećenje prometnice Grad je navodno podigao kaznene prijave.

Investitor je navodno obećao troškove sanacije iskopa i prometnice snositi o svom trošku.

Nakon 40 dana od zatvaranja prometnice nema nikakvih tragova početka njene sanacije koji bi upućivali na njeno brzo otvaranje za promet.

Za svo to vrijeme radovi na gradilištu se normalno odvijaju a na rubu prometnice iznad gradilišta odlaže se građevinski materijal za potrebe izvođenja građevinskih radova.

Slijedom navedenog, a s obzirom da je ova važna prometnica već jako dugo zatvorena, molimo gradsku upravu da izvijesti javnost o stanju prometnice, rezultatima vještva, tijeku sanacije i očekivanom otvaranju iste za promet - stoji u priopćenju gradskih vijećnika Dolores Lujić i Mara Kristića.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube