VIJESTI
19.06.2019 u 12:43

Marina Frapa krenula s radom, većina vezova prazna

Početkom mjeseca, točnije 3. lipnja, a nakon višegodišnjih pravnih zavrzlama s radom je započela Marina Frapa. Otvorenu je prethodilo ishođenje uporabne dozvole. No, Frapa nije dobila uporabnu dozvolu za cijeli kompleks, već samo za dio od Lapadske obale do Orsana.  


komentara  1

Marina nije otvorena pompoznom svečanošću što je inače običaj pri otvaranju ovako velikih investicija. Razlog tome leži vjerojatno u ishođenje uporabne dozvole samo za dio marine od Lapadske obale do Orsana, dok dio nakon Orsana još uvijek nema dozvolu za rad.

Jutros, šesnaest dana nakon otvorenja većina je vezova prazna, a radovi po samom kompleksu se nastavljaju. Marina izgleda nedovršeno i na brzinu otvorenom. Godinama je vlasnik Franjo Pašalić pokušao ishoditi potrebne suglasnosti i dozvole, a marina je zjapila prazna, investicija se nije vraćala. Čini se da nije čekao ni trenutka, nego odmah po ishođenju dozvole, otvorio svoje vezove nautičarim te odlučio da će s uređenjem nastaviti u hodu.

Bitno da je nadstrešnice, disko svjetala, kamene lavove i kovana vrata odavno postavio. Tko mari za armaturu koja viri iz betona. 


L.PavlovićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube