VIJESTI
05.07.2019 u 15:00

Na ponovljeni natječaj za direktora TZ Župe dubrovačke pristiglo - 11 prijava

Proveden je novi natječaj za izbor direktora/ice Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka. Rok za prijavu kandidata bio je do 1. srpnja 2019. godine. Obzirom na mogućnost slanja dokumentacije putem pošte, ostavljen je dodatni rok za pristizanje prijava te je 4. srpnja sazvana sjednica Povjerenstva za provedbu natječaja na kojoj je otvoreno 11 pristiglih ponuda, stoji u odgovoru predsjednika Vijeća TZ Župe dubrovačke, Silvija Nardelija. Prema neslužbenim informacijama 9 kandidata zadovoljava uvjete, ali se čeka mišljenje Ministarstva turizma.


komentara  0

- Trenutno čekamo odgovor od strane Ministarstva turizma kako bi Povjerenstvo zauzelo konačan stav koliko kandidata zadovoljava uvjete iz provedenog natječaja. Prema neslužbenim informacijama 9 kandidata zadovoljava uvjete natječaja. Svi kandidati koji zadovolje uvjete iz natječaja biti će pozvani na intervju na kojemu će izložiti svoj program rada - dodaje se u odgovoru.

Podsjetimo: Ministarstvo turizma je poništilo prvi natječaj za direktora TZ Župe dubrovačke jer odabrani kandidat nije ispunjavao uvjete iz natječaja.


E.J./foto:TZ Župa dubrovačkaFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube