LIFESTYLE
11.07.2019 u 11:23

Roditeljski sastanci u župskom vrtiću - upisano stotinjak djece

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka, održana su tri roditeljska sastanka za 102 novoupisane djece u 2019./2020. pedagošku godinu. Ravnateljica vrtića Marija Jelić upoznala je roditelje s organizacijom rada, a naglasak je stavljen na Projekt pod nazivom „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića Općine Župa dubrovačka“, koji je omogućio produljeni rad vrtića, smjenski rad i rad subotom, upotpunjavanje stručnog tima, nabavu opreme i didaktike za nove prostore i senzornu sobu, obogaćivanje didaktike po već postojećim prostorima te ostalim mogućnostima koje pruža vrtić.


komentara  0

Pedagoginja Ana Arkulin je upoznala roditelje s procesom prilagodbe djeteta na dječji vrtić. Savjetima im je pokušala pomoći i olakšati prve dane boravka njihove djece u našem vrtiću. Pedagoginja Martina Čupić Čeović ukratko se osvrnula na zdravstveni odgoj djece. Logopedinja Kristina Spajić pozvala je roditelje na otvorenu suradnju, ukoliko uoče bilo kakav problem.

Na roditeljskim sastancima, osim ravnateljice i stručne službe, sudjelovalo je i 12 odgojiteljica jasličkih odgojnih skupina. Nakon sastanaka organizirano je čašćenje za roditelje te su odgojiteljice zajedno s roditeljima krenule u odgojne skupine, kako bi se međusobno upoznali i dobili još potrebnih  informacija za početak pedagoške godine. 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube