VIJESTI
17.07.2019 u 09:57

KONAČNO! Oglasio se direktor hotela na Kalamoti iz kojega se zagađuje uvala u Donjem Čelu

Nakon višekratnih upozorenja iz Županije kako se ne preporučuje kupanje u Donjem čelu na Kalamoti i višednevne, čak višegodišnje, šutnje odgovornih i vlasnika i direktora TUI SENSIMAR-a, konačno se oglasio aktualni direktor Ivan Marcus Sabljić na dubrovačkom.hr. On kaže da su pristupili sanaciji odmah nakon što su uočili problem, mještanima i medijima ostaje pratiti kako uspješno sanacija napreduje....


komentara  1

- Odmah nakon uočavanja problema, pristupili smo potrebnim koracima što konkretno znači da smo već u petak započeli sa sanacijom. Navedeno podrazumijeva sljedeće već provedene korake: injektiranje PU pjene, u svrhu izrade vodonepropusne zavjese te potom premazivanje stjenki zidova na bazi polimer cementa, postavljanjem stentova DN 250 - objašnjava glavni direktor hotela Ivan Marcus Sabljić za Dubrovački vjesnik.

- Ono što nas očekuje u narednim danima jest snimka stanja podmorskog cjevovoda, kao i ostale aktivnosti na saniranju eventualnih propusnosti, a nakon provedene snimke cjevovoda koja će osigurati najbolji uvid u postojeće stanje i eventualne daljnje korake. Svakako ćemo nastojati osigurati sve potrebno kako bi se istjecanje zaustavilo, kao i aktivno sudjelovati u pronalasku dugoročnog i trajnog rješenja, na zadovoljstvo lokalne zajednice, naših zaposlenih i gostiju - ističe Ivo Marcus Sabljić.

I kolege iz morskog.hr su tražili i dobili odgovore od novog direktora.

– Je li to sustav odvodnje od hotela ili ne, ne znam. Poduzeli smo sve radnje da vidimo što se događa. Ima tu jedrilica i jedrenjaka tijekom noćenja u ovoj vali, tu ima svega. Dok ne dobijemo potvrdu, teško je dati komentare. Izvor do sad defitnivino utvrđen nije. Ja sam dijete grada koji se kupao tu, pa treba poštivati goste i mještane jer nije lako. Rezultate ćemo imati danas ili sutra - kazao je Sabljić za morski.hr.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube