VIJESTI
17.07.2019 u 15:43

SLIJEDI IZBOR: koja su tri kandidata u užem krugu za direktora TZ Župe dubrovačke

U najuži krug završne faze provjere za direktora/icu TZ Općine Župa dubrovačka ušli su Joško Pulić, Anamarija Kusalo i Nikolina Pavić, saznaje se od načelnika i predsjednika Turističke zajednice Općine Silvija Nardellija.


komentara  0

Nakon što je Ministarstvo turizma poništilo prvi natječaj, provedena je nova procedura za izbor direktora/ice Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka. Rok za prijavu kandidata bio je do 1. srpnja 2019. godine. Obzirom na mogućnost slanja dokumentacije putem pošte, ostavljen je dodatni rok za pristizanje prijava te je 4. srpnja sazvana sjednica Povjerenstva za provedbu natječaja na kojoj je otvoreno 11 pristiglih ponuda. Prezentaciju 11 kandidata održali su u ponedjeljak, a izabrana su i tri kandidata koja su ušla u završni krug.

U finalni krug natječaja su ušli Joško Pulić, Anamarija Kusalo i Nikolina Pavić - rekao je općinski načelnik i predsjednik Turističke zajednice Općine Silvio Nardelli.

- Od ukupno 11 kandidata dvoje nije ispunilo uvjet radnog staža, nakon provjere od strane ministarstva ih je ostalo devet. Međutim, jedna kandidatkinja nije dostavila dokumentaciju, tako da smo na prezentaciji održanoj u ponedjeljak imali osam kandidata. Vijeće Turističke zajednice je dodjelom bodova po prezentacijama izabralo troje od njih, koji su bodovima značajno odvojili od ostalih za završni krug natječaja koji bi se trebao održati sutra - kazao je Silvio Nardelli za Župčicu.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube