POLITIKA
18.07.2019 u 09:29

Sanja Putica bit će državna tajnica u Ministarstvu znanosti

Velika rekonstrukcija Vlade, koju je nakon koalicijskog sastanka u Banskim dvorima obznanio premijer Plenković, osim Marije Vučković na mjestu ministrice poljoprivrede, rezultirala je i imenovanjem Dubrovkinje Sanje Putice na dužnost državne tajnice Ministarstva znanosti. Putica je jedno vrijeme bila državna tajnica u Ministarstvu imovine, a potom i saborska zastupnica.


komentara  0

Umjesto Gabrijele Žalac novi ministar regionalnog razvoja i fondova EU biti će dosadašnji ministar rada Marko Pavić, potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića zamijenit će državna tajnica iz tog Ministarstva Marija Vučković, dok je mjesto ministrice demografije umjesto Nade Murganić dobila saborska zastupnica Vesna Bedeković. Novi ministar državne imovine koji će zamijeniti Gorana Marića bit će ekonomist Mario Banožić.

Novi potpredsjednici Vlade bit će ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i ministar financija Zdravko Marić, a novi državni tajnici su Sanja Putica koja je dobila mjesto u Ministarstvu znanosti i Nikolina Brnjac koja je iz Ministarstva prometa prešla u Ministarstvo vanjskih poslova te Josip Bilaver koji postaje državni tajnik u Ministarstvu prometa, u kojem je i dosad radio, ali kao pomoćnik ministra.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube