VIJESTI
18.07.2019 u 16:09

Silvio Nardelli: nemam saznanja jesu li kandidati za TZ Župe dubrovačke članovi neke stranke

Sva tri kandidata izabrana u drugi krug natjecanja za izbor direktora/direktorice TZO Župa dubrovačka imaju dugogodišnji staž u turističkim tvrtkama na području Dubrovačko-neretvanske županije, kao i traženo radno iskustvo i stručnu spremu - odgovorio je Silvio Nardelli, načelnik Općine Župa dubrovačka na naš upit o radnom iskustvu troje kandidata iz najužeg izbora za novog čelnika tamošnje Turističke zajednice. Pitali smo ga i jesu li Joško Pulić, Anamarija Kusalo i Nikolina Pavić, članovi neke stranke. Odgovorio je i na to.


komentara  1

- Po pitanju političke opredjeljenosti navedenih kandidata, nisam u mogućnosti odgovoriti s obzirom da takva informacija nije ni bila tražena kroz raspisani natječaj, a ni ja osobno nisam upoznat s istim. Na prezentaciji koja je zakazana za danas, održati će se završni krug za izbor novog direktora/direktorice. S obzirom na kvalitetu sva tri navedena kandidata, bez obzira tko bude izabran, uvjeren sam da ćemo dobiti adekvatnu osobu za ovo radno mjesto - zaključio je Nardelli.

Prema našim informacijama, Joško Pulić nije član nijedne stranke, Anamarija Kusalo je prije 4 godine bila na listi DDS-a Pera Vićana ali je upitno koliko je danas stranački aktivna, ima li Nikolina Pavić stranačku iskaznicu ne znamo, ali njen suprug, direktor ACI marine je istaknuti član HDZ-a. 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube