VIJESTI
20.07.2019 u 08:35

24 DANA ISCRPLJUJUĆE POTRAGE Još nije pronađena Slovenka koja je nestala na Mljetu

Rodbina slovenske turistkinje Alme Novljan (63) koja je 25. lipnja nestala na području Nacionalnog parka Mljet napisanu objavu na Facebooku je i sponzorirala, a u kojoj mole sve ljude ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pridonijeti pronalasku Alme. U očaju ponudlili su i nagradu od 10 tisuća eura.


komentara  0

Glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Davorka Bečić 7. srpnja je potvrdila kako su primili dojave o pojavljivanju Alme u Dubrovniku, no one nisu rezultirale pronalaskom izgubljene za kojom potraga i dalje neprekinuto traje.

Podsjetimo, nestanak je prijavio suprug nestale u utorak  25. lipna, u popodnevnim satima. Alma je posljednji puta viđena u autokampu Đenka Lovište gdje joj je i prijavljeno boravište. Prema posljednjim informacija, Novljan je toga dana otišla u šetnju sjeverozapadno od Malog jezera na Mljetu i više se nije vratila.

Nestala Alma Novljan je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom ‘BIG BEN LONDON’, bijele kratke hlače i smeđe sandale.

 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube