VIJESTI
23.07.2019 u 20:32

Brod "Dubrava" Atlantske plovidbe nastavio svoje komercijalno putovanje

Iz "Atlantske plovidbe" stiže priopćenje u kojemu se javnost izvještava o tome da je, nakon provedenih istraga, brod "Dubrava" nastavio svoje putovanje, te da će ozlijeđeni pomorci biti vraćeni doma, te da se organizira prijevoz za njihove preminule kolege. Priopćenje u nastavku:


komentara  0

Nakon uplovljenja broda AP Dubrava u luku Vitoria u Brazilu provedeni su svi postupci od strane nadležnih vlasti u Brazilu, kao i od strane inspektora države Marshall lslands čiju zastavu brod vije. Od uplovljenja broda u luku Vitoria poduzimaju se potrebne aktivnosti oko zadovoljavanja svih uvjeta po brazilskim propisima da se preminuli pomorci što prije prevezu u domovinu. Ovom prilikom izražavamo zahvalnost osoblju hrvatskog Veleposlanstva u Brazilu koji su se nesebično stavili na raspolaganje da se ovaj postupak što prije okonča.

Trojici hospitaliziranih pomoraca pružena je sva potrebna zdravstvena zaštita i, prema posljednjem izvještaju liječnika, bit će danas otpušteni iz bolnice nakon čega će im biti organiziran povratak u domovinu.

Nakon dovršetka svih uvodno navedenih postupaka brod AP Dubrava je jučer, 22. srpnja 2019.g. u popodnevnim satima po lokalnom vremenu, isplovio iz luke Vitoria i nastavio svoje komercijalno putovanje.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube