CRNA KRONIKA
01.08.2019 u 11:41

SUKOB U PILAMA Konobari pretukli kajakaše, ozlijeđeni mladić izašao iz bolnice na vlastitu odgovornost

Petorica muškaraca, od kojih su dvojica podrijetlom iz Slavonije te trojica Dubrovčana, fizički su se sukobila sinoć oko 21 sat u Pilama. Kako nam je potvrdila glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Davorka Bečić dvije su osobe ozlijeđene. Za dodatne informacije obratili smo se i ravnatelju OB Dubrovnik, Mariju Bekiću koji nam je kazao kako je jedna osoba zadržana na liječenja zbog ozlijeda glave, no da je tijekom jutra na vlastitu odgovornost otpuštena. 


komentara  0

Sinoćnji obračun dospio je i u nacionalne medije.

Indexov čitatelj tvrdi da su trojica brutalno napali sezonce koji su nakon svega bili prekriveni krvlju. Jedan od dvojice navodno je plakao i molio pomoć, imao je rasječeno čelo. Drugome je bila razrezana ruka. Tvrdi i da je bilo puno svjedoka.

Uz njega je stajao njegov kolega, također sezonac iz Slavonije, sav u šoku s rukom razrezanom do kosti. Njih dvojica, 25-godišnjak i 34-godišnjak iz Slavonskog Broda bili su žrtve brutalnog fizičkog napada koji se dogodio jučer oko 21.30 sati u Pilama, ispred restorana Orhan.

Dvojica sezonaca bili su toliko divljački udarani da je više Dubrovčana koji su svjedočili napadu, bilo toliko zgroženo brutalnošću da su svojevoljno do ponoći čekali da policiji daju izjavu, tvrdi naš čitatelj koji je zgrožen i postupanjem policije.

Slavonce su napali dvojica 30-godišnjaka i jedan 34-godišnjak. Kako tvrdi Indexov izvor, jedan napadač je jednog mladića držao s leđa, a drugi napadač ga je konobarskom tacnom silovito udarao u usta u namjeri da mu polomi zube. Polomili su mu zube i čelo, 

O stanju ozlijeđenih mladića raspitali smo se i kod ravnatelja OB Dubrovnik, Marija Bekića.

"Jedna osoba je zatražila pomoć, te je zbog ozljeda glave zadržana na liječenju, no tijekom jutra je tražila da je se na vlastitu odgovornost otpusti iz bolnice."


dubrovniknet team/ Izvor: Index.hr, FOTO: TripAdvisorFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube