VIJESTI
06.08.2019 u 11:48

Dvojica braće iz Restorana Orhan u Pilama završila u istražnom zatvoru na mjesec dana

Sudac Županijskog suda u Dubrovniku, Zoran Čengija odredio je u petak, 2. kolovoza istražni zatvor od mjesec dana za dvojicu osumnjičenika koji su sudjelovali u verbalnom, potom fizičkom nasrtaju na kajakaše ispred restorana Orhan u Pilama, čime je udovoljio zahtjevu DORH-a o njihovom pritvaranju. Dvojica braće Kuzman, čiji je otac vlasnik restorana, rođeni 1985. i 1989. od petka su u istražnom zatvoru koji im je određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela za koje ih se tereti.


komentara  0

Zasad je ovo epilog agresivnosti kojoj su nazočili brojni turisti i domaći u Pilama, ispred Restorana Orhan kada su jednog od dvojice zaposlenika tvrtke koja se bavi iznajmljivanjem kajaka držali s rukama na leđima da se ne može braniti, pritom ga udarajući pladnjem po licu s namjerom da mu slome zube. S teškim ozljedama lica završio je u dubrovačkoj bolnici.

Nakon saslušanja, DORH je zatražio pritvaranje za dvojicu osumnjičenika, što je istražni sudac Županijskog suda i presudio: zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela nanošenja teških tjelsnih ozljeda i ostvarenja prijetnje smrću, te pomaganju u nanošenju teških tjelesnih ozljeda.

DORH traži istražni zatvor za dvojac, koji je teško ozlijedio sezonskog radnika u Pilama


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube