VIJESTI
09.08.2019 u 16:47

ZABRINUTA DUBROVKINJA: Propalu ogradu sam prijavila prije dva mjeseca, sigurnost djece je ugrožena

Zbrinuta Dubrovkinja koja živi na području Gornjeg Konala, obratila nam kako bi i na ovaj način pokušala ukazati gradskoj upravi na problem propale ograde na Depozitu. Gospođa je rupu u ogradi, za koju ističe da je izuzetno opasna za malu djecu prijavila 11. lipnja, putem aplikacije Dubrovačko oko, a potom je i sama zakrpila. Njen upit je proslijeđen nadležnom Upravnom odjelu. No, ništa nije poduzeto. Nakon što je prije par dana ograda propala gospođa se putem maila direktno obratila nadležnom Upravnom odjelu za promet. Odgovor ovaj put nije dobila. "Znam da Grad ima i drugih prometnih problema, ali ovaj zahvat bi stvarno trebao biti među prioritetima jer je riječ o sigurnosti djece" stoji u zaključku pisma. 


komentara  0

"Pišem vam kao zabrinuta stanarka Gornjeg Konala. Ograda na Depozitu se slomila i propala u đardin ispod, nastala je rupa koja je izuzetno opasna za malu djecu (sama sam je pokrpila).

Slomljenu ogradu sam prijavila Dubrovačkom oku 11. 6., a nekidan kad je propala poslala sam mail i Upravnom odjelu za promet i do sad nisam dobila nikakav odgovor.

Znam da Grad ima i drugih prometnih problema, ali ovaj zahvat bi stvarno trebao biti među prioritetima jer je riječ o sigurnosti djece" stoji u pismu zabrinute čitateljice koja živi na području Gornjeg Konala. 


 


dubrovniknet team/ FOTO:čitateljicaFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube