LIFESTYLE
12.08.2019 u 08:03

TAMNA STRANA TURIZMA: od Montovjerne do zračne luke taksist naplatio 537 kuna, turisti zvali policiju

Turisti kojima je taksist vožnju od Montovjerne do dubrovačke zračne luke naplatio čak 537 kuna, toliko su bili šokirani da su pozvali policiju, i to je zacijelo uspomena koja će im trajno ostati u sjećanju s ljetovanja u Dubrovniku. Čitatelj nam tu priču "tamne strane dubrovačkog turizma" potkrijepljuje računom kojega prilažemo uz tekst. Vozač tvrtke Urban Ride 303, čiji je vlasnik Mislav Munivrana koji je ujedno i osnivač Eko taxija naplatio je i više nego duplu cijenu vožnje ako se usporedi s cjenikom dubrovačkih taksista, a koja bi bila od 250 do 260 kuna.


komentara  3

Taksi u Ulici Gabra Rajčevića naručili su gosti iz apartmana na Montovjerni u subotu ujutro, jer su trebali prijevoz do zračne luke, međutim kako je kasnio taksi koji su naručili u jednom od dubrovačkih centara, naišao je taksi Urban Ride 303 te im je za 47 minuta vožnje naplatio 537,60 kuna, kako nam je ispričao čitatelj. 

Na kraju, prema riječima čitatelja koji nam je poslao i ovu fotografiju pozvana je i policija jer su gosti bili šokirani visokom cijenom, no obzirom da je uredno izdan račun policija nije mogla ništa napraviti. 


dubrovniknet team/foto: čitateljFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube