VIJESTI
13.08.2019 u 08:46

American Airlines će od 1. lipnja 2020. uvesti svakodnevne letove između Dubrovnika i Philadelphie

Zadovoljni interesom i popunjenošću svojih zrakoplova na ovogodišnjim letovima između Philadelphie i Dubrovnika, američki avioprijevoznik American Airlines je najavio kako će od 1. lipnja sljedeće godine uvesti svakodnevne povratne letove između ovih dvaju gradova. To će značiti po 838 sjedala tjedno više u oba smjera, a tip zrakoplova kojim će se promet obavljavati ostaje isti, Boeing 767-300 ER. Smatra se kako je upravo uvođenje ovog izravnog leta između SAD-a i Dubrovnika značajno pomoglo u ostvarenju prošlomjesečnog rekorda u dubrovačkoj zračnoj luci - srpanj je zabilježio 514.723 putnika što je povećanje od 8,4% u odnosu na isti mjesec lani. To je ujedno prvi put da je u jednom mjesecu dočekano preko pola milijuna putnika.


komentara  0

American Airlines je već stavio u prodaju karte za letove dogodine, ističući kako je povezivanje hrvatskoga juga i SAD-a idealno za sve posjetitelje koji žele odmor ili posjetiti svoje prijatelje i rođake u ovim krajevima.

Prijevoznik je također istaknuo kako je veoma zadovoljan rezervacijama i interesom za ove linije, zbog čega je i povukao takav poslovni potez za 2020. 

Dugoročno se očekuje kako će zrakoplovi B767 čija je prosječna starost oko 20 godina, biti zamijenjeni zrakoplovima tipa B787 Dreamliner, i to 2021. kada im se isporuči nova flota.

Od siječnja do srpnja dubrovačka zračna luka je dočekala 1.574.407 putnika što je 14,3% više nego u istom razdoblju lani. 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube