LIFESTYLE
18.08.2019 u 21:00

UDOMI/NE KUPUJ: Iako lovački pas čupavica Ibi lovi samo loptice

Uhati Bat kako smo i očekivali pronašao je svoj zauvijek dom. Samo to bi već bila lijepa vijest, a kada na Batovo udomljenje dodamo njegove super udomitelje, koji ga nisu htjeli odvojiti od sestre Berte? Sada su svi skupa sretna mala, uhata obitelj! Ali ni to nije sve... Njihova sestrica Kona koja je tjednima prolazila ispod radara prošli tjedan preselila se u Finsku.  Kolo sreće se okreće, a na valu ove dobre energije danas upoznajte Ibi! Ona nije htjela u šetnju s puškom, nije htjela skupljati mrtve ptice, nije htjela metke i sve što uz to ide. Ona bi lopticu, more, djecu, svoje ljude, svoj dom!


komentara  0

Donedavno smo tvrdili da smo na pragu promjena. Sad već možemo reći da smo zakoračili i prešli taj prag. Ljudi pomalo odbacuju teret predrasuda i dopuštaju sebi ljubav.

Jedna od najčešćih predrasuda u našem "malom mistu" je stav prema tzv. lovačkim psima. Zaboravlja se da su njihova inteligencija i blagost karaktera, razlozi zbog kojih su izabrani i "stvarani". I među njima postoje oni koji su aktivniji i srčaniji. Ima ih nježnih i tromih. Baš svi mogu i žele biti vaši prijatelji i kućni ljubimci.

Zato vam predstavljamo IBI - prelijepu oštrodlaku njemačku ptičarku staru 2,5 god. Iako je čipirana, njezin skrbnik, lovac, izjavio je da je ne želi natrag. U bijegu od pucnjave i krvi našla je spas u azilu. Žarkovica joj je dom, a mi za Ibi želimo puno više i bolje. I sigurni smo da će u novi dom donijeti radost.

Ibi je cijepljena i kastrirana.

Žarkovica, tel. 0915918434

UDOMI/NE KUPUJ: Tila je i ozbiljna i nestašna, baš kako treba!

UDOMI/ NE KUPUJ: Crna Laura obojat će vaš život najljepšim bojama!

UDOMI/ NE KUPUJ: Kilo sreće za po doma? Lela!


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube