LIFESTYLE
18.08.2019 u 13:04

SVAKA ČAST Stare i odbačene gume pretvara u preslatke krevete za pse i mačke

Gume kao otpad u Brazilu predstavljaju veliki problem i čine gotovo 39% svakodnevnog otpada, međutim 23-godišnji mladić pronašao je odlično rješenje kako ukloniti gume iz prirode. Amarildo Silva iskoristio je stare i odbačene gume tako da ih je pretvorio u udobne i preslatke krevete za pse i mačke.


komentara  0

Sve je počelo prije dvije godine kada je Amarildo tražio način kako dodatno zaraditi koristeći otpad koji ljudi svakodnevno bacaju na ulicu. Uvijek je uživao u izradi rukotvorina s materijalima koji se više ne koriste i koji bi se inače odbacili, prenosi artfido.

 

Nakon razdvajanja guma, reže ih, pere i oboji. Voli crtati jedinstven dizajn za svaku gumu i napisati ime životinje kojoj će krevet pripadati.

 

U intervjuu za blog o okolišu Green Matters  Silva je rekao: "Tijekom dvije godine sam već uklonio 15000 komada starih guma iz okoliša praveći samo krevete za kućne ljubimce. Ovo definitivno ima veliki pozitivni utjecaj na prirodu.“

Nakon što je dobio pozitivne komentare po cijelome svijetu za svoje šarene krevetiće za kućne ljubimce, nastavio je uklanjati gume iz prirode praveći sada i ukrasne graste za cvijeće.

Kako on to sve radi možete pogledati na njegovom Instagramu.


dubrovniknet team/foto: InstagramFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube