LIFESTYLE
18.08.2019 u 16:59

FOTO: Postavljene nove strate u Gradu - tipfeleri oduševljavaju domaće

U povijesnoj jezgri postavljene su nove bordo strate s natpisima objekata. Lijepo izgledaju, ažurirane su, služe svrsi i informiraju turiste, a ovaj primjer koji se nalazi u Ulici od Puča osim što informira i  zabavlja domaću čeljad. Tipfeleri se događaju, i govore nam ljudi iz Grada da ih po stratama ima još,  ali za danas nam je ovaj "pederstrian corridor" sasvim dovoljan.


komentara  0

Uz reklamne natpise objekata, istom bijelom bojom otisnuti su i popratni piktogrami, vizualna atrakcija koja dodatno oplemenjuju sadržaj te istovremeno olakšava snalaženje. Piktogrami obuhvaćaju sedam kategorija: restorani, kafići, slastičarnice, trgovine/suveniri, kulturni sadržaji, uredi i ostale usluge.


Za razliku od prijašnjih, na novim stratama su aplicirani i grb Grada Dubrovnika i logotip projekta Poštujmo Grad. Nastavno na poziv Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu zainteresiranim osobama za postavljanje reklamnog natpisa, na fasadama zgrada postavit će ih se ukupno 39.

Greška u tisku je prošla neopaženo, očito odgovorni ili ne poznaju engleski jezik ili nisu ni pogledali što stavljaju na ulicu. Nećemo njorgat, ovakve pogreške i nisu tako strašne, svima koji se služe engleskim jezikom strata je i dalje razumljiva i jasna. Domaći se zasad rugaju i smiju, što nam u ovo vrijeme, kad svi zbog nečega njorgamo dobro dođe za razbiti stresnu svakodnevicu.  


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube