CRNA KRONIKA
19.08.2019 u 07:33

TRAGEDIJA: poginuo 19-godišnjak iz Štikovice

U prometnoj nesreći koja se dogodila malo iza ponoći na Batahovini, poginuo je devetnaestogodišnji mladić A.Z. iz Štikovice, dok je njegova suputnica, 18-godišnja djevojka lakše ozljeđena. Do nesreće je došlo kada je mladić koji je vozio motor Liberty Piaggio dubrovačkih registracija, iz nepoznatih razloga udario u brdo. Nesretni mladić je na mjestu poginuo, a njegova je suputnica prevezena u dubrovačku opću bolnicu. Mladić je nosio zaštitnu kacigu.


komentara  0

PRIOPĆENJE IZ POLICIJE:

Noćas, nešto iz ponoći, na predjelu Batahovine u Dubrovniku došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, a jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, te je u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo.

Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci.

Uslijed zadobivenih ozljeda 19-godišnji vozač mopeda smrtno je stradao na mjestu događaja, dok je 18-godišnja suputnica lakše ozlijeđena.

Vozač mopeda i suputnica su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige.

Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube