VIJESTI
22.08.2019 u 16:13

JE LI TO MOGUĆE Od garaže napravili apartman, od ulice privatnu taracu

Javna je tajna da se u Dubrovniku svi raspoloživi, neiskorišteni kvadrati prenamjenjuju i stavljaju u turističku namjenu, a pogotovo kad se radi o garažama. O jednoj takvoj prenamijeni prostora obavijestili su nas danas ogorčeni stanari Zlatnog potoka, koji se pitaju kako je uopće moguće da se nešto ovako dogodi. Svoje navode potkrijepili su i fotografijama garaže na adresi Zlatni potok 15, koja je ovih dana prenamijenjena u apartman. No, vlasnici garaže nisu stali samo na tome, već su ogradili dio javne površine i dio ulice, a sve kako bi napravili taraca, a ostatak ulice pretvorili u privatni parking. Sve to bez  znanja stanara zagrade Zlatni potok 15-13 u kojoj se garaža nalazi.


komentara  0

"Dostavljamo vam slike radova na garaži u Zlatnom potoku 15, iz kojih je vidljivo da je garaža postala apartman. Ali apartmanu treba i taraca, pa je ograđen dio javne površine i dio ulice Zlatni potok, što zidom, a što ogradom.

Ali ni to nije sve, pa negdje vlasnik garaže (apartmana) mora parkirati i auto, pa je ostatak ulice postao privatni parking, a sve to bez znanja stanara zgrade Zlatni potok 15-13, u kojoj se garaža nalazi.

Prenamjena garaže, uzurpacija javne površine i pretvaranje javne ulice u privatni parking, ma ljudi je li to moguće" pitaju se ogorčeni stanari naselja Zlatni potok. 
      


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube