LIFESTYLE
23.08.2019 u 12:30

FOTO/VIDEO: SVEČANOST U ZRAČNOJ LUCI: na letu iz Zuricha stigao dvomilijunti putnik

Amanda Lynn Lowe, putnica na letu Croatia Airlines iz Zuricha, nije krila ni iznenađenje ni oduševljenje kada su je u dubrovačkoj zračnoj luci dočekali kao dvomilijuntu putnicu. Izgleda da su joj pokloni i svečani doček bili suđeni, jer je njen put prvotno bio planiran za jeadn dan  kasnije, ali su je okolnosti navele da promijeni let i u Dubrovnik stigne danas. Krajnje odredište simpatične bodibilderice koja stiže iz Kalifornije, je Lopud na kojemu će provesti tjedan dana sudjelujući na fitness seminaru. U Zračnoj luci su je dočekali generalni direktor Frano Luetić, predstavnik Croatia Airlines, te predstavnici turističkih zajednica.

 


komentara  0

Ove godine je dvomilijunta putnica stigla 19 dana ranije nego lani, što govori o odličnom putničkom prometu u dubrovačkoj zračnoj luci čiji je promet dosad povećan za 14% u odnosu na isto razdoblje lani.

- U Zurichu, gdje sam predsjedala, shvatila sam kako sam kartu bukirala dan ranije te sam već krenula preko mobitela tražiti smještaj za taj jedan dan što sam uranila.

Direktor Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić kazao je kako se jako ponosi.

- Ova rekonstrukcija i unaprjeđenje je doprinijelo da se i promet poveća. U  sedam i pol mjeseci ove godine povećan je za 14 posto. Samo je u srpnju bilo preko pola milijuna putnika, a 3. kolovoza preko 24 tisuće putnika. Sve su to rekordi - kazao je direktor.


E.JelićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube