LIFESTYLE
25.08.2019 u 17:33

HOLIVUDSKA ZVIJEZDA U DUBROVNIKU Uskoro joj izlazi film u kojemu glumi seksualno zlostavljanu zaposlenicu

Slavna oskarovka Charlize Theron svoj odmor započela je na Hvaru sa svojom trogodišnjom kćerkicom, a potom se uputila u Dubrovnik. Međutim, u Gradu se toliko dobro "kamuflirala" da nitko nije ni primijetio kako nam je u posjeti svjetski slavna 44- godišnja glumica. 


komentara  0

Do sada nije objavila nijednu fotograrfiju iz Hrvatske, no prije dva dana objavila je fotografiju iz Dubrovnika na Instagramu sa svojim dvjema bivšim asistenticama. Sudeći prema fotografiji vjerojatno su bile na jahti ispred Lokruma, a u pozadini se vidi Vila Dubrovnik.

Neki su ju čak pohvalili kako je očito vrlo dobar šef s obzirom kako fotografija izgleda jako prisno. Nije poznato je li izlazila s jahte niti koliko ostaje, a s obzirom na privatnost koju svjetski poznate zvijezde dobivaju u Dubrovniku, vjerojatno ga zato i vole.

Charlize Theron trenutno radi na novom nastavku franšize "Brzi i žestoki", a uskoro ćemo ju gledati u novome filmu koji izlazi u prosincu, gdje glumi s još dvije mega zvijezde, Margot Robbie i Nicole Kidman. 'Bombshel' je film koji je sniman po istinitome događaju, a priča prati pad Rogera Ailesa, osnivača i direktora medijske kuće Fox News koji je optužen za seksualno zlostavljanje i maltretiranje zaposlenica. 

Radi se o tri novinarke koje su odlučile stati na kraj zlostavljanju i šovinizmu. Podnijele su optužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca. 

Sjajna glumačka postava izdavaja ovaj film i čini ga jednim od kandidata za nominaciju nagrade Oscar. 


dubrovniknet team/foto: InstagramFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube