LIFESTYLE
28.08.2019 u 13:28

Vrtni restoran Glorijet -mjesto za uživanje u ljetnim danima

U ovih sedamnaest godina koliko postoji, Vrtni restoran Glorijet hotela Splendid u Lapadu stekao je iznimno dobar imidž među stranim posjetiteljima, ali i domaćim ljudima koji, baš poput njihovih gostiju, žele mir i vrhunsku hranu na jednom mjestu. A Restoran Glorijet nudi sve to: pogled na Elafite i najljepši zalazak sunca u gradu, hlad zelenih borova, miris Mediterana, jelovnik sastavljen od svježih namirnica iz lokalnih OPG-ova... U takvom okruženju lakše se opustiti, udaljiti od svakodnevice i užurbanog načina života.


komentara  0

Atmosfera restorana Glorijet idealna je za stvaranje uspomene na neki poseban svečani momenat u privatnom životu, prosidbu, vjenčanje, obljetnicu dana kada ste upoznali ljubav svog života ili dragog vam prijatelja...

I važni poslovni susreti u ovom restoranu uz more dobit će novu i drugačiju dimenziju, a za sve to pobrinut će se iskusni tim pravih profesionalaca.

Povjerenje koje su uspjeli stvoriti sa svojim posjetiteljima, jamstvo je da će im se, kao pravim domaćinima, uvijek rado vraćati. Uz sve to, cijene su pristupačne, a u blizini je osiguran i besplatni parking za sve posjetitelje restorana Glorijet.

Svojim radnim vremenom od 12,00 do do 23,00 sata idealno su mjesto i za objede i za večere.

Našu ponudu provjerite ovdje.
Dobro došli!

Informacije i rezervacije:
Vrtni restoran Glorijet
Hotel Splendid
Masaykov put 6
kontakt telefon: 098 983 08 27


sponzorirani članakFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube