CRNA KRONIKA
31.08.2019 u 13:02

PUCNJAVA NA PLOČAMA: provođenje istrage zbog pokušaja ubojstva

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv dvojice hrvatskih državljana rođenih 1996. godine zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju iz članka 110. u vezi članka 34. Kaznenog zakona - obznanjeno je na stranici DORH-a 29. kolovoza. Riječ je o pucnjavi na Pločama u kojoj je propucan jedan vozač taksija. Osumnjičenici su još uvijek u bijegu.


komentara  1

Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici 18. srpnja 2019. u Dubrovniku, na predjelu Ploča, prišli muškarcu (1991.) u namjeri da ga liše života, a nakon verbalne prepirke, kada je oštećeni muškarac u strahu za svoj život počeo bježati, prvookrivljenik je, osnovano se sumnja, ispalio u njegovom pravcu više hitaca iz pištolja nanijevši mu teške tjelesne ozljede (strijelna rana lijevog koljena i dvije prostrijelne rane desne potkoljenice).

Državno odvjetništvo podnijelo je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika na temelju članka 123. stavak 1. toč. 1. i 3. Zakona o kaznenom postupku.

Pucnjava na Pločama

POLICIJA I DALJE TRAGA ZA NAPADAČEM 22- godišnjim M.B. iz Mokošice


dubrovniknet team/foto:ilustracijaFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube