VIJESTI
05.09.2019 u 11:38

Policija privela dvojicu osumnjičenih, semafor u Srebrenom do daljnjeg na žutom

Policija je identificirala trojac koji je sinoć ukrao i oštetio autobus Libertasa u Župi. Riječ je o tri muškarca, dvojici mlađih punoljetnika (19 i 18 godina) i jednom maloljetniku (17 godina). Dvojica su privedeni u PP Gruda, dok se očekuje da će treći uskoro biti priveden. Iz Hrvatskih cesta mole pješake i vozače za oprez u prometu, jer će zbog oštećenja nakon sinoćnjih događaja semafor u Srebrenom do daljnjeg biti na trepćućem žutom svjetlu. U nastavku donosimo službeno izviješće o ovom slučaju iz PU dubrovačko-neretvanske i obavijest iz Hrvatskih cesta.


komentara  1

- Rano jutros oko 2:30 sati na području Župe dubrovačke otuđen je autobus javnog gradskog prijevoza s kojim su počinitelji prouzročili materijalnu štetu oštetivši osobni automobil, semafor i nekoliko stupića.

Policija je utvrdila identitet trojice osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem od kojih su dvoje već u prostorijama Postaje granične policije Gruda na kriminalističkom istraživanju.

Po završetku kriminalističkog istraživanja slijedi nadopuna događaja, stoji u priopćenju policije.

FOTO: Policija traga za tri mlade osobe iz Župe - ukrali autobus, slupali ga i pobjegli

- Danas, 05.09.2019. godine, u jutarnjim satima, prilikom prometne nezgode došlo do oštećenja semafora na raskrižju u mjestu Srebreno, općina Župa dubrovačka na državnoj cesti D8.

Zbog navedenog oštećenja, semafori će raditi u privremenom režimu rada "trepćuće žuto" do popravka koji se očekuje slijedeći tjedan.

Mole se svi sudionici u prometu (vozači i pješaci) na poseban oprez prilikom prolaska kroz predmetno raskrižje, javljaju iz Hrvatskih cesta.


PU/dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube