LIFESTYLE
09.09.2019 u 13:54

Dubrovački zaljubljenici u vespe na događaju koji se ne propušta

Krajolik i priroda koje se mogu doživit su neopisivi još kad vozite bez kolona i gužvi kojih starom cestom na sreću nema, onda je to još dojmljivije.


komentara  0

Proteklog vikenda je u Zagrebu održana 12 -ta Crovespa koja je ujedno i najveće okupljanje Hrvatskih vespaša a koji ne propuštaju ni ostali vespaši iz okolnih zemalja pa i šire. Crovespu je ove godine posjetilo tristotinjak sudionika iz četrdesetak različitih klubova Austrije, Bosne i Hercegovine, Italije, Irske, Slovenije.

Naravno da vespaši iz Vespa kluba Dubrovnik nisu propustili jedan takav događaj, istini za volju bilo nas je samo četvoro Martin, Mario, Željko i Đino jer je većina članova poslovno vezana za sezonu koja je još uvijek u tijeku. Putovanje u Zagreb je bilo jako zanimljivo pogotovo vožnja starom državnom cestom preko Sinja, Knina pa sve do Karlovca.

Krajolik i priroda koje se mogu doživit su neopisivi još kad vozite bez kolona i gužvi kojih starom cestom na sreću nema, onda je to još dojmljivije.

U Zagreb smo stigli u petak predvečer prijavili se na susret i nastavili druženje sa ostalim sudionicima.
Subota je bila rezervirana za izlet u Samobor gdje smo imali objed i slobodno vrijeme nakon čega smo se vratili u Zagreb na svečanu večeru i dodjelu zahvalnica.

Nedjelja povratak uz laganu kišicu preko Plitvica gdje se temperatura spuštala i do 15 stupnjeva. Sretno smo stigli doma puni dojmova i napunjenih baterija za nove susrete a prvi takav je sljedeći tjedan 14.9 u Skadru Albanija koji je poznat kao odličan susret a već 5.10 imamo susret u Podgori koja zanimljivo skoro na istoj udaljenosti kao i Skadar. 

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube