LIFESTYLE
10.09.2019 u 18:30

Quinoa, savršena namirnica koja svako jelo čini zdravijim

Svi koji se žele hraniti zdravo, moraju upoznati Quinou, namirnicu poznatu kao odličan izvor energije. Iako je jedna od najpopularnijih žitara, quinoa je zapravo bogat izvor proteina, a omiljena je među nutricionistima kao dodatak slatkim i slanim jelima. Quinou možete pronaći u omiljenoj trgovini zdravih namirnica - Butizi zdravlja.


komentara  0

Quinoa je bezglutenska namirnica, lako probavljiva i bogata proteinima. Pustite mašti na volju i kombinirajte je s povrćem te kao dodatak desertima, slatkim jelima. Još jedna prednost quinoae je njena brza priprema. Potrebno ju je samo preliti vrućom vodom i pustiti da odstoji nekoliko minuta.

Ova žitarica se savršeno sljubljuje sa začinima poput korijander, kajenskog papra i kurkume, a za dodatan okus prelijte je s nekim od ulja po izboru, bilo da se radi o klasičnom suncokretovom ili maslinovom ulju, ili pak uljima poput bučinog ili sezamovog.

Za brzi, lagani i ukusan obrok preporučujemo da svoju sezonsku salatu obogatite ovom žitaricom, te ju začinite Acetom balsamicom kojeg također možete naći u našoj ponudi.

Vidimo se na već poznatoj adresi Butige zdravlja!

Pratite novitete na na našoj Facebook stanici, a očekujemo vas na adresi:

Butiga zdravlja, Mercante, Vukovarska 22

Radno vrijeme:
od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati
subotom od 8 do 14 sati


spozorirani članakFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube