LIFESTYLE
11.09.2019 u 19:41

POTVRDA IZVRSNOSTI: jedan od najcitiranijih ekonomista radi na dubrovačkom Sveučilištu

Izvanredni prof. dr. sc. Nebojša Stojčić je najviše rangirani ekonomist Sveučilišta u Dubrovniku prema rang listi znanstvene produktivnosti Hrvatska znanstvena bibliografija CROSBI Instituta Ruđer Bošković gdje se ubraja unutar 1% najproduktivnijih znanstvenika iz područja ekonomije te je autor najcitiranijeg znanstvenog rada hrvatske ekonomije u vodećim svjetskim znanstvenim bazama Web of Science i Scopus u proteklom desetljeću. Navedeni rezultat samo je još jedna potvrda izvrsnosti znanstveno - istraživačkog rada koji se provodi na Sveučilištu u Dubrovniku i njegovom Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. Prvi je na dubrovačkom, te drugi najbolji znanstvenik iz ekonomije u Hrvatskoj.


komentara  0

- ON je drugi najbolji autor u Hrvatskoj u području ekonomije prema publikacijama izdanima u posljednjih 10 godina, uz to je i prorektor za poslovanje, nastavnik, znanstvenik, istraživač, naš Alumni... ON je Nebojša Stojčić - napisali su na stranicama Sveučilišta u Dubrovniku.

Repec je baza podataka o objavljenim znanstvenim radovima istraživača iz područja ekonomije iz
cijelog svijeta. Baza se ažurira na tjednoj bazi a bazu sponzorira i održava Federal Reserve Bank of St. Louis iz SAD od 1997. Baza rangira znanstvenike prema objavama znanstvenih radova u časopisima vodećih
svjetskih izdavača kao što su Elsevier i Springer kao i radnih materijala indeksiranih u bazi EconLit American Economic Association-a.

Baza obuhvaća preko 1.200.000 znanstvenih radova kojega su objavili više od 50.000 ekonomista u više od 1.500 znanstvenih časopisa iz cijelog svijeta. Nebojša Stojčić najviše je rangirani znanstvenik Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju u ovoj bazi te prema podacima o znanstvenim radovima objavljenim u proteklih 10 godina zauzima visoko drugo mjesto među svim istraživačima u području ekonomije u Hrvatskoj. 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube