VIJESTI
13.09.2019 u 16:08

Nardelli u obilasku novog nogometnog igrališta s umjetnom travom

Općinski načelnik Silvio Nardelli sa svojim suradnicima obišao je danas igralište NK Župa dubrovačka koji je nakon postavljanja umjetne trave stavljen u funkciju na zadovoljstvo mnogobrojne djece koja svakodnevno treniraju.


komentara  0

Općina Župa dubrovačke  još je  prošle godine osigurala 200.000,00 kuna za pripremne građevinske radove pomoćnog nogometnog terena što je bio uvjet za  donaciju HNS-a od 500.000,00 kuna za nabavku umjetnog travnjaka. Kako je procijenjena vrijednost za završetak svih radova i opremanje igrališta iznosila 650.000,00 kuna Općina je zadnjim rebalansom osigurala  razliku  u iznosu od 150.000,00 kuna.

Predsjednik kluba Đuro Lonza u ime uprave kluba trenera i preko 250 djece i njihovih roditelja zahvalio se  načelniku na potpori koju je Općina dala u realizaciji ovog projekta te je najavio i daljnje aktivnosti  na poboljšanju nogometne infrastrukture, a koje se pak odnose na rekonstrukciju glavnog nogometnog terena i tribine sa svlačionicama.

Nardelli je iskazao zadovoljstvo s izvedbom i izgledom novog nogometnog igrališta s umjetnom travom . „Općina kontinuirano ulaže u sportsku infrastrukturu, a ovaj projekt je uz sportsku dvoranu jedan od značajnijih iskoraka ka obogaćivanju sportskog sadržaja namijenjenom za razvoj djece i kvalitetno bavljenje sportom“, istaknuo je Nardelli


dubroniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube