CRNA KRONIKA
16.09.2019 u 13:10

Vlasnik restorana na Brgatu fizički nasrnuo na zaposlenicu, prekršajno sankcioniran

Na FB grupi Poslovi u Dubrovniku djevojka, koja je sezonski radila u restoranu na Brgatu opisala je svoje neugodno iskustvo s vlasnikom restorana, koji je na nju i fizički nasrnuo. Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su nam incident, koji se dogodio u poslijepodnevnim satima u subotu, 14. rujna. Vlasnik ugostiteljskog objekta prekršajno je sankcioniran zbog vike i tuče na javnom mjestu, odnosno zbog težeg oblika narušavanja javnog reda i mira.


komentara  0

"Radila sam pet mjeseci u jednom dubrovačkom restoranu za pet i pol tisuća kuna i smještaj, bez slobodnog dana, a nedjelju sam radila po cijeli dan. Samo su me jednom pustili da pođem doma na šest dana radi škole, koju sam izvanredno polagala. Psihički sam pucala dan za danom i došla sam na rub ludila", napisala je djelatnica restorana.

Prema njezinim riječima vlasnik je počeo vrijeđati na osobnoj razini, a ona je uzvratila.

"Na nepravdu nisam nikad dužna ostala, a on je fizički nasrnuo na mene, udario me u glavu, i uhvatio za nadlaktice i tresao od zid", napisala je. 

"Za pet i pol tisuća kuna bila sam i spremačica, majstor i konobar, a ne vjerujem da bi itko to htio. Vraćam se doma, nisam se oporavila od šoka, a sinoć sam dobila najjači sedativ koji me onesvijestio koliko sam bila potresena", napisala je bivša zaposlenica restorana na Brgatu te upozorila sve one koji traže posao da se na oglase ovog restorana ne javljaju. 

Slučaj je prijavljen policiji i Državnom inspektoratu, točnije inspekciji rada.

Iz Policijske uprave potvrdili su nam događaj. 

"U odnosu na postavljeni upit možemo potvrditi da je u poslijepodnevnim satima u subotu, 14. rujna, u ugostiteljskom objektu na području Župe dubrovačke, došlo do vrijeđanja dviju uposlenica ugostiteljskog objekta u dobi od 50 i 22 godine nakon čega je vlasnik ugostiteljskog objekta na naročito drzak i nepristojan način vrijeđao mlađu uposlenicu te na nju i fizički nasrnuo, pri čemu 22-godišnjakinja nije zadobila nikakve tjelesne ozljede.

Zbog međusobnog vrijeđanja obje zaposlenice su prekršajno sankcionirane, dok je vlasnik ugostiteljskog objekta prekršajno sankcioniran zbog vike i tuče na javnom mjestu, odnosno zbog težeg oblika narušavanja javnog reda i mira".  


K.F.Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube