VIJESTI
18.09.2019 u 08:29

VIDEO: Radovi s tornom traju do 23 i 30 - stanari na rubu živaca

Nakon što im je ulica ispred kuća za promet zatvorena već četiri mjeseca, bez ikakvih naznaka kad bi mogla biti otvorena, stanovnici Ulice bana Jelačića sad trpe neizdržljivu buku radova, koja traje od 6 ujutro do 23 i 30 po noći. Poslali su nam više mailova i jedan video, kako bi dočarali buku. 


komentara  1

- Stanar sam Ulice bana Josipa Jelacica poznatije kao Burbon i već mjesecima trpimo nehumane uvjete življena zbog radova koji se izvode u susjedstvu. Kao što znate  ulica je demolirana zbog tih istih radova. No, postalo je nesnošljivo. Točno sada u 23 i 30 se odvijaju radovi s tornom i stanari ulice ne mogu spavati, ujutro će se započeti s istim tim radovima u 6 sati. Grad očito neće poduzeti ništa po tom pitanju, pa evo prekipjelo nam je svima pa Vas molim da vi nešto pokušate poduzet  i omogućite nam mir i tišinu u našim domovima pa barem u ovako kasnim satima, napisala je čitateljica, čiji su podaci poznati redakciji.  

 

Stanovnici Ulice bana Jelačića otkrili tko je zaslužan za urušavanje njihove ulice

REAGIRANJE Zrinke Rudeš - Kao arhitekt i građanin Dubrovnika, smatram neprihvatljivim način građenja uz Ulicu bana Jelačića

Kad će se otvoriti Ulica bana Josipa Jelačića za promet?

ZBOG OPASNOSTI OD URUŠAVANJA Za promet se u potpunosti zatvara Ulica bana Josipa Jelačića


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube