LIFESTYLE
21.09.2019 u 14:58

Trenutno služi kave, ali Leonardu Fabris zapravo najviše zanima modna fotografija

Mlada fotografkinja Leonarda Fabris inspiraciju pronalazi u modnim novinama kao što su Elle, Grazia, Vogue, I-d...Gotovo svi modeli su joj iz Dubrovnika, neki od njih se bave modelingom, ali Leonarda je imala priliku fotografirati i one koji se prvi put nađu pred objektivom, i kaže, ugodno se iznenadi. Ova 19-godišnjakinja, dok služi kave, fotografira, dizajnira interijere i bori se svim silama ostvariti snove te ujedno čeka najbolju priliku za upisati fakultet vezan uz dizajn i fotografiju.


komentara  0

Zovem se Leonarda Fabris i muala sam iz gruada. Devetnaest mi je godina i školu, Opću gimnaziju više ne pohađam, to smo poglavlje zatvorili. Odlučila sam ostati još godinu dana u Dubrovniku kako bih se bolje pripremila za fakultet i više istražila mogućnosti koje mi se nude.

Nekima je možda poznato čime se bavim, ali za ove kojima nije odgovor slijedi ubrzo. Od malena sam naginjala nekoj kreativnoj strani: crtala, plesala, osmišljavala modne kombinacije, dizajnirala interijere, ali ono što me najviše privuklo je fotografiranje. Počelo me zanimati s nekih 12,13 godina, a intezivnije se time bavim od 16.

Najviše me zanima modna fotografija. Posjedujem kolekciju modnih novina kao što su: Elle, Grazia, Vogue, I-d, ... Navodim ih jer upravo u njima pronalazim inspiraciju za svoj rad. Osim toga, web stranice poznatih modnih brendova često znaju imati zanimljive modne kampanje.

Ljudi me često pitaju gdje pronalazim modele, a ja im kažem da samo trebaju pozornije gledati oko sebe. Gotovo svi moji modeli su iz Dubrovnika, neki se profesionalno bave modelingom, a neki ne. Ugodno se iznenadim kad vidim ljude koji se prvi put nađu na takav način ispred objektiva koliko dobro sve izvedu.
Do sada sam imala priliku raditi s: Pebble swim, Crobotanica, CRAFT&STONES, Deepnd records, plesni studio Convivo, pub crawl Columbo.

U planu mi je upisati nešto vezano za dizajn i fotografiju, a što točno i gdje je pitanje koje ću ostaviti otvorenim još neko vrijeme. Do tada služim kave pa prošetajte preko Lapadske obale.

 

Erotska fotografija Stijepa Brbore: čovjek kao neukrotiva životinja

 

Bavite se fotografijom i želite da javnosti predstavimo vaš rad?

Javite se na urednik@dubrovniknet.hr

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube