LIFESTYLE
20.09.2019 u 19:35

Zrinko Majčica je spojio ljubav prema sportu i modi: njegove majice nose mnogi poznati

Zrinko Majčica, 30-godišnji nadzornik plaže jednog dubrovačkog hotela vodi i voli život u kojemu nema mjesta za dosadu. Ljubav prema sportu ukomponirao je sa svojom ljubavlju prema modi i poznatim "facama" te su tako svjetlo dana ugledale majice s crnom panterom, njegovom najdražom životinjom.


komentara  0

Odakle ljubav prema sportu?

- Kada sam završio ekonomsku srednju školu, upisao sam višu trenersku u Zagrebu te završio za kondicijsku pripremu sportaša uz prekvalifikaciju na Fitnes učilištu za fitnes trenera u teretani. Sve je počelo kada sam trenirao rukomet i to je bilo aktivno 13 godina, nakon toga sam također ostao aktivan u sportu uz koji naravno ide zdrava prehrana kao sastavni dio tog života.

Što predstavljaju tvoje majice?

- Ideja za majice došla je iz ljubavi prema sportu i modi. Jedne večeri nakon pogledanog Marvel filma Black Panther sinula mi je zamisao da spojim neku verziju crnog pantera kao moje najdraže životinje. Pantera je glavni lik sportske verzije majica jer ona simbolizira napad na krunu i na tron. Imam mnoge planove za budućnost u vezi putovanja i suradnje sa novim klijentima i širenju brenda po cijeloj Hrvatskoj, a zatim i van naših granica.

Ne dopuštaš dosadi da uđe u tvoj život, stalno si u pokretu, sve te zanima, a nisi "imun" ni na druženje s poznatim osobama?

- Istina, ne volim stajati u mjestu. Kroz život sam mnogo putovao i na tim putovanjima sam upoznao mnoge ljude. Kada sam išao na putovanje u Španjolsku, u Sevillu, upoznao sam Ivana Rakitića i Emira Spahića. Tada su igrali Real Madrid i Sevilla. Na to gledam kao jedno veliko sportsko iskustvo. gdje sam imao priliku odgledati utakmicu, ali i družiti se nakon nje.

Što za tebe predstavlja tvoj posao kao nadzornika plaže?

- Kao nadzornik plaže upoznao sam mnogo ljudi, među njima i poznate osobe poput Domagoja Duvnjaka , Manuela Štrleka, Kirila Lazarova, Joška Čaglja Jolu, koji su između ostalog nosili moje majice.


Nedavno si bio u Zagrebu na dodatnoj edukaciji, te si upoznao još jednu sportsku legendu?

- Zagreb je jedna od mojih stalnih postaja gdje često idem na brojne edukacije kako za trenera tako i za marketing. Zadnje sam bio na edukaciji za Basic Pro Coach gdje sam unaprijedio svoje znanje sa svojom mentorom Marinom Bašićem.

- Uz to imao sam priliku gledati trening Mirka Filipovića, Ante Delije i Satosi Ishia. Ogromno iskustvo je bilo gledati i sudjelovati u njihovom treningu koji su izrazito zahtjevni i teški. Nakon treninga gledali smo Cro copa kao igra tenis, to je bilo nevjerojatno smiješno i zabavno. Mirko kao ikona borilačkih sportova je zapravo jedna legenda, jako pozitivan i nasmijan, nije mu bilo problem fotografirati se s nama i družiti.

Nakon stečenog iskustva i raznih edukacija, jesi li imao u planu možda otvoriti nešto svoje u Dubrovniku?

- Da, to mi je ogromna želja, ali u nas cijena najma diktira tempo i nadam se da će uskoro ispasti neka prilika za realizaciju plana. Do tada, imam još u planu putovanje na Tajland gdje idem upoznati kamp za Crossfit te poslije Tajlanda vrlo vjerojatno dolazi avantura po Japanu za koji imam velike planove, ali o tome ćemo drugom prilikom.


E. Jelić/foto: privatni arhivFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube