POLITIKA
27.09.2019 u 07:59

IMOVINA DUBRAVKE ŠUICE još uvijek u žiži medija, pitanja su bez odgovora

Nakon što se premijer Andrej Plenković oštro osvruo na nevladinu udrugu Gong "koja vodi kampanju protiv hrvatske kandidatkinje za potpredsjednicu Komisije", a koja samo traži odgovore o imovini bivše dubrovačke gradonačelnice i saborske zastupnice, a danas visokorangirane europske dužnosnice Dubravke Šuice, jučer su mu iz udruge poručili kako i dalje žele odgovore na postavljenih šest pitanja vezanih uz imovinsku karticu Dubravke Šuice te ustvrdili kako premijer Andrej Plenković svojom reakcijom želi skrenuti pažnju s bitnoga. Zašto Šuica nije javno objavila sve dokumente poreznih inspekcija u posljednjem desetljeću, od 2001. do 2009. u periodu u kojem je bila zastupnica u Hrvatskom saboru i gradonačelnica Dubrovnika?", pitaju se iz Gonga.


komentara  0

"Unatoč pokušajima premijera Andreja Plenkovića da napadom skrene pažnju s bitnoga, Gong i dalje samo želi odgovore na postavljenih šest pitanja", priopćili su iz Gonga te pojasnili zašto su ta pitanja poslali u Europski parlament.

Premijer Andrej Plenković optužio je ranije u četvrtak u Bruxellesu nevladinu udrugu Gong da vodi kampanju protiv hrvatske kandidatkinje za potpredsjednicu Komisije Dubravke Šuice.

Cijeli tekst možete pročitati OVDJE.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube