LIFESTYLE
01.10.2019 u 10:38

"Podignimo letvicu visoko" sportom za mlade i djecu s poteškoćama u razvoju

Pozivaju se svi zainteresirani roditelji, skrbnici i djeca s teškoćama u razvoju na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke. Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt „Podignimo letvicu visoko“, financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020 u sklopu kojega se provodi niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti mladih s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport. 


komentara  0

Projektne aktivnosti u cijelosti su financirane sredstvima Europske unije u ukupnoj vrijednosti od 1.500.000,00 HRK, dok je trajanje projekta 18 mjeseci.

Nakon uspješno održanih ljetnih treninga plivanja i vaterpolo, nastavljamo s aktivnostima kroz održavanje besplatnih treninga juda, stolnog tenisa i košarke. Ovim aktivnostima želi se motivirati mlade s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju na sudjelovanje u sportskim aktivnostima, a time i stjecanju novih sportskih i društvenih vještina.

Treninzi kreću od 07.10.2019., i to po sljedećem rasporedu: stolni tenis (ponedjeljak 07.10. u 17 sati u dvorani OŠ Gruda), košarka (petak 11.10. u 13 sati u dvorani OŠ Cavtat). Ovim putem pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da se uključe u sportske aktivnosti. Treninzi su otvoreni za sve obzira na prethodno iskustvo!

Za više informacija molimo obratite se na broj telefona 095/544 8968 ili putem web stranica Općine Konavle i Zajednice sportova Općine Konavle.

"Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zajednice sportova Općine Konavle".


sponzorirani članakFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube