LIFESTYLE
02.10.2019 u 10:39

FANOVI U "TRANSU": snimanje druge sezone počinje u Dubrovniku. Stiže i Orlando Bloom?

Fanovi popularne serije "Carnival Row" mogu odahnuti, na pitanje hoće li biti i druge sezone fantastične serije "Carnival Row" odgovor je - da. I njeno snimanje, nakon što je cijela prva sezona odrađena u Pragu, počinje upravo u našemu Gradu. Možemo li u studenom kada snimanje počinje, očekivati u Gradu megapopularnog Orlanda Blooma i njegovu kolegicu, glavnu junakinju serije, Caru Delevigne? 


komentara  0

Serija u kojoj se miješaju elementi drame i fantazije, te trilerski zapleti osvojila je brojna srca gledatelja, iako joj kritika i nije bila baš pretjerano naklona. No, službena kritika i ne stvara publiku, a fanovi prve sezone serije "Carnival Row" su odahnuli kada su čuli da slijedi nastavak snimanja druge sezone. 

Produkcijski tim serijala je za nastavak snimanja koje je u cijelosti u prvoj sezoni odrađeno u Pragu, odabralo hrvatski jug gdje će se kroz desetak dana snimati na dvije lokacije - u Gradu i Trstenom. 

U originalnoj produkciji Amazon mreže serijal je okupio zanimljivu glumačku ekipu koju predvodi Orlando Bloom u ulozi detektiva koji mora razriješiti niz serijskih ubojstava, glumac poznat po brojnim ostvarenjima, spomenimo samo "Gospodara prstenova" i "Pirate s Kariba". Najvažniju žensku ulogu su dodijelili prelijepoj mladoj Cari Delevigne koju na instagramu prati 43.6 milijuna ljudi, a koja je slavu stekla kao model čije je lice krasilo brojne naslovnice prestižnih modnih časopisa i kao zaštitno lice najprestižnijih modnih brendova. Cara u svojim brojnim intervjuima ističe svoju ljubav prema modi, ali uvijek dodaje da se ona ne može mjeriti prema ljubavi koju osjeća prema filmu i glazbi.  

Jedino pitanje na koje bismo željeli potvrdni odgovor je - hoćemo li ih vidjeti na nekom setu u Gradu?

 

 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube