VIJESTI
07.10.2019 u 07:50

FOTO: Udruga Slatki život sudjelovala na XXIII. Koordinaciji udruga i Susreta dijabetičara Dalmacije u Omišu

U subotu je u Hotelu Plaža Omiš održana je XXIII. Koordinacija dijabetičkih udruga Dalmacije u organizaciji Dijabetičkog društva Omiš.


komentara  0

Koordinaciji dijabetičkih udruga  Dalmacije je susret osoba oboljelih od dijabetesa iz Dalmacije, a za cilj ima razmjenu iskustva oboljelih, saznavanja novih dostignuća koja se odnose na dijabetes, organiziranje okruglog stola - sinergija svih sudionika koji sudjeluju u odlukama i liječenju osoba sa šećernom bolesti i druženja.

Organiziran je dan pun aktivnosti za sve sudionike, a sastojao se od prigodnog domjenka dobrodošlice u 10.30 sati, a zatim je organizirana šetnja po Gradu Omišu uz stručno vođenje turističkih vodiča, te obilazak tvrđave Mirabela i Svetišta sv. Leopolda Bogdana Mandića – Zakučac, a potom je slijedio ručak. Nakon ručka je počela radna sjednica XXIII. Koordinacije, edukativna predavanja, a za najmlađe organizirane radionice i igraonice s Omiškim gusarima.  Susret Udruga završava u 18.00 sati.

U povratku zaustavili smo se u Tučepima, Hotel Alga i održali godišnju izvještajnu Skupštinu, a u nedjelju nazočili Svetoj misi u crkvi Sv. Nikole Tavelića i obilježili 15. rođendan Udruge.              

Put i boravak je financiran iz Proračuna Grada Dubrovnika i Županije dubrovačko-neretvanske, a djeca i roditelji zahvaljuju na tome.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube