VIJESTI
09.10.2019 u 13:07

STUDENTSKA MENZA U UVALI LAPAD - Potpisan ugovor

Danas je u Pizzeriji i Fast Foodu TuttoBene potpisan ugovor između Studentskog centra Dubrovnik i vlasnika ovoga restorana Maria Zvona, o pružanju studentske prehrane do 1. travnja sljedeće godine. Restoran će moći primiti oko stotinjak studenata, a to je bio jedini ugostitelj koji je izašao ususret studentskom cjeniku od 23 kune.


komentara  0

- Drago mi je kako konačno možemo objaviti da smo problem studentske prehrane do izgradnje Studentskog doma uspješno riješili. Vrijeme je nažalost pokazalo da je cijena od 23 kune i 10 lipa nedovoljna, jer je u istom trenutku u četiri grada otkazana menza. Gospar Mario Zvono je iskazao želju da nam pomogne, jer ovo je lako matematički dokazati da je neprofitna djelatnost i nije isplativo, kontaktirao sam Udrugu ugostitelja i ugostiteljske cehove i oni su rekli da bi isplativa cijena bila 36 kuna - kazao je Marko Potrebica koje je još dodao kako će studenti moći ići u ovu privremenu menzu već od ponedjeljka ako Ministarstvo pokaže zeleno svjetlo.

- Zahvaljujemo ravnatelju Studentskog centra Marku Potrebici što nam je pomogao pronaći objekt kao i vlasniku restorana što nam je ponudio svoj objekt. menza je tekuči problem grada Dubrovnika i nadam se da će studenti biti zadovoljni dok se ne izgradi nova menza u sklopu Studentskog doma - kazao je predsjednik Studentskog zbora Amar Omerčahić.

- Mi svake godine pravimo zimsku priču našim građanima, ove godine smo htjeli izaći ususret našim studentima i studenticama. Pokazat ćemo sve najbolje što možemo, pokazali smo i do sada da možemo raditi i zimi kako radi radne snage tako i svega ostaloga. Na nama je da ovo odradimo kako treba - kazao je vlasnik TuttoBene Mario Zvono.


E.JelićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube