LIFESTYLE
09.10.2019 u 14:37

SEKS SKANDAL NA JAHTI KOD DUBROVNIKA objavljene fotografije gradonačelnika

Mađarsku potresa seks skandal za koji je "zaslužan" trenutni gradonačelnik grada Győra Zsolt Borkai. On je trenutno u predizbornoj kampanji u utrci za gradonačelnika, a u javnost su procurile fotografije i video s prostitutkama na jahti. Mađarski novinar tvrdi kako je to sve bilo na jahti koja je bila u blizini Dubrovnika.


komentara  0

- Koliko je orgija bilo na luksuznom katamaranu Adria Chicha, gotovo je irelevantno. Ako je ovo kršćanski moral i način života, koji je branio između ostalog Zsolt Borkai, gradonačelnik Győra, definitivno je uzbudljiviji nego što smo mislili - pišu mašarski mediji.

Fotografije i informacije su objavljene na mađarskom blogu pod nazivom "Ovo je đavolji odvjetnik". Index.hr piše kako je bloger u objavi tvrdio da je Borkai bio na jahti prošlog svibnja, na krstarenju Jadranskim morem, u društvu poznatog mađarskog odvjetnika Zoltána Rákosfalvyja. 

- Devet dana do lokalnih izbora u Mađarskoj - fotografije gradonačelnika Győra Zsolta Borkaija u društvu nekoliko prostitutki na brodu u blizini Dubrovnika objavljene su online. Borkai je bio predsjednik Mađarskog olimpijskog odbora (2010. - 2017.), ali izgubio je povjerenje premijera Orbana prije dvije godine", napisao je 4. listopada mađarski novinar Balazs Csekö na Twitteru. 

Hungary Today je pisao u ponedjeljak kako se gradonačelnik Borkai u izjavi za medije ispričao obitelji, ali je ustrajao da nije prekršio zakon te da nije koristio javna sredstva. Otkazao je event u kampanji i naveo kako su 'laži objavljene o njemu potekle od opozicije koja na taj način nastoji odvratiti pozornost od vlastite nesposobnosti, piše Hungary Today.

 

 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube