CRNA KRONIKA
10.10.2019 u 10:20

UDARIO PJEŠAKINJU U GRUŽU pa pobjegao s mjesta nesreće

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila na Obali pape Ivana Pavla II teže je ozlijeđena pješakinja.


komentara  0

Do prometne nesreće je došlo kada je 42-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, upravljajući osobnim vozilom bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka, prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 55-godišnju pješakinju koja je kolnik navedene ulice prelazila na udaljenosti od oko 7 metaka od obilježenog pješačkog prijelaza. Nakon nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da ozlijeđenoj pješakinji nije pružio pomoć te je nedugo potom u istoj ulici  prilikom obilaženja  oštetio nepropisno zaustavljeno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka.

Ozlijeđena pješakinja zadobila je teške tjelesne ozljede i zbrinuta je u dubrovačkoj bolnici, dok je odbjegli vozač pronađen i uhićen nedugo nakon počinjenja prometnih nesreća te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "Izazivanja prometne nesreće s teškim tjelesnim ozljedama".


dubrovniknet team/foto: google mapsFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube