SPORT
11.10.2019 u 13:03

VIDEO: Square igra važnu utakmicu, šesti igrač je itekako potreban

MNK Square održao je danas konferenciju za novinare na kojoj su uoči teške i neizvjesne utakmice sa Crnicom u subotu, pozvali publiku da ih dođe podržati na tribinima dubrovačke Sportske dvorane. Predstavili su i dva nova pojačanja Mirka Hrkača i brazilca Keka. Utakmica počinje u 12. listopada u 20 sati, a ulaz za žene i djecu do 12 godina je besplatan. Na konferenciji su govorili predsjednik Kluba Željko Raguž, trener Antun Bačić, kapetan momčadi Hrvoje Cvjetković te novi igrači.


komentara  0

"Nema bolje najave za utakmicu od rezultata posljednjih dviju utakmica protiv Dinama i Uspinjače, jakih klubova, koje smo u prva dva kola pobijedili na gostujućem terenu. Ptotivnik nam je jaka Crnica, koja je također pobjedama startala u prvenstvu. Ovo je jedna važna i teška utakmica, treba nam publika, naš 6. igrač", kazao je Željko Raguž te je pozvao gratske tvrtke da ulože u sport, pa tako i u Square, objasnivši da gotovo svi klubovi u lizi, njih 10 imaju generalnog sponzora, dok MNK Square i dalje nema generalnog sponzora. 

Najavio je kako će ove godine Klub početi ozbiljno raditi s mlađim generacijama uz vodstvo trenera Damjana Šulića.

Trener MNK Square Antun Bačić kazao je kako su prijelazni rok iskoristili za pojačanja i da su "bez lažne skromnosti" puno bolja momčad, nego lani. 

Kapetan Hrvoje Cvjetković istaknuo je kako je okosnica momčadi ostala ista uz veliko iskustvo od prošlogodiššnjeg prvenstva te da uz nova pojačanja trener ima "slatkih briga" jer za svaku poziciju ima 2-3 dobra igrača. 

"Nadamo se da ćemo ove godine, nakon 1998. opet trofej donijeti u Grad", zaključio je. 

Oba nova igrača izrazila su zadovoljstvo uvjetima u klubu, suigračima i gradom te istaknuli kako će dati sve od sebe u prvenstvu, kako bi ostvarili svoj cilj

Pogledajte video cijele konferencije.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube