SPORT
12.10.2019 u 18:38

FOTO: Jakša Diklić pobjednik Dubrovnik Triathlona 2019

Jakša Diklić pobjednik je 2. Međunarodnog dubrovačkog triatlona u muškoj konkurenciji (disciplina olympic), koji je savladao za 2 sata 5 minuta i 34 sekunde. Drugo mjesto osvojio je Luka Čupić iz Crne Gore s vremenom 2:10:46, a  treće opet Dubrovčanin Riccardo Kuhar. Najdužu etapu trke prva je savladala Ava Lee iz Velike Britanije s vremenom 2:23:33, zatim Jelena Tomašević iz Crne Gore s vremenom 2:23:53, dok je treća Hannah Grant iz Švicarske s vremenom 2:32:49. U kategoriji reley (štafeta), pobjedu je odnio domaći Ragusa United team s vremenom 2:33:48. Mnoštvo triatlonaca okupilo se danas u Gružu, no i puno je navijača došlo podržati sportaše. 


komentara  0

Domaćin 2. Međunarodnog Dubrovnik TRIATHLON 2019 “EARTH, SEA & FIRE”  je  Triatlon klub Dubrovnik. U utrkama je sudjelovalo oko 200 sudionika, koji su se natjecali u tri discipline: SUPER SPRINT, SPRINT & OLYMPIC. Natjecatelji u Olimpijskom triatlonu imali su zadatak isplivati 1500 metara, odvoziti 40 kilometara biciklom, te istrčati 10 kilometara.

Triatlonci su plivali od Luke Gruž Luke Gruž do Mosta dr. Franja Tuđmana i natrag. Nakon prolaska kroz zonu tranzicije u gruškoj luci uslijedila je biciklistička utrka kroz Rijeku dubrovačku do ACI marine u Komolcu, a potom se trčalo do dječjeg igrališta na Batali i nazad do starta u Luci. 

Pobjedu u Super sprintu odnio je Slovenac Jan Peterka, Dubrovčanin Luka Rajčević je bio drugi, a Crnogorac Aleksandar Filip treći. U Sprintu slavili su Haris Fazlić iz BiH i Monika Peterka iz Slovenije.

Čestitamo pobjednicima i organizatorima i svima koji su uspjeli završiti ovu napornu utrku.


K.FiorovićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube