LIFESTYLE
13.10.2019 u 11:08

„Semester At Sea“ u volonterskim akcijama na otocima Lokrumu i Olipi

Udruga Bonsai i Tumlare Corporation Croatia organizirali su na Lokrumu uz podršku Javne Ustanove  Rezervat Lokrum i UR Instituta  organizirali volontersku akciju u kojoj se dvadesetak studenata i profesora sa „studentskog kruzera“ igralo sa dubrovačkom djecom i volonterima pomalo već zaboravljenih društvenih igara.


komentara  0

U igrama skrivača i lovice, krađe slanine, lastike i improvizacija mali Dubrovčani imali su priliku zabaviti se u jedinstvenom ambijentu sa studentima i profesorima čiji edukacijski semestar podrazumjeva 4 mjeseca plovidbe i posjeta raznim zemljama  te do 75 raznih programa terenske nastave. Neke od igara imaju i svoju dodanu vrijednost u razvoju samorefleksije i samopoštovanja kod djece i mladih što se također podjelilo sa studentima i profesorima. Uz puno dobriih vibracija, natjecateljskog duha i smijeha, bilo je i puno pitanja te su sudionici anketirali nekoliko predstavnika SAS (Semestar At Sea) o njihovoj edukacijskoj avanturi koja kao program US nonprofit Institute for Shipboard Education (ISE) postoji već 60 godina. Članak naših mladih novinarki će biti objavljen u školskom listu Osnovne Škole Marina Getaldić.

U toku današnjeg dana a u suradnji sa udrugom Green Sea Safari, studenti će sudjelovati u ekološko  - edukativnoj akciji na otoku Olipa koji je najzapadniji od svih otoka , otočića i hridi u Elafitima.


 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube