LIFESTYLE
14.10.2019 u 10:04

U Župi spašen pas iz vrelog automobila - vlasnici nastavili put za Trebinje, bez "hvala"

U Župi dubrovačkoj, na parkiralištu u Srebrenom jučer se odvila akcija spašavanja psa, ostavljenog u automobilu na suncu sa zatvorenim prozorima. "Prva dojava stigla je od Rolanda - turista iz Estonije. Anica Sambrailo je bila najbliža. Na putu do Srebrenog stizali su pozivi i apeli zabrinutih sugrađana koji su gledali umirućeg psa u užarenom crnom autu. Policijski djelatnici uskoro su stigli, ali nije bilo vremena za traženje vlasnika, jer je malena pudlica već gubila svijest. Anica je odlučila razbiti prozor auta, izvukla je psa vani dok su ljudi iz obliznjeg kafića donosili vodu kako bi psa rashladili", opisali su akciju iz Društva za zaštitu životinja Dubrovnik.


komentara  0

"Zavladalo je oduševljenje kad je malena otvorila oči. Spašena je. U našem domu je čekala skrbnike. Stigli su tek popodne u pratnji policijskih djelatnika.
Satima nakon intervencije.

Navodno su dobili kaznu od 200 kn. Nastavili su put za Trebinje bez 'hvala', uz opravdanje da su dresirali psa da ostane sam u autu i da se to nikada ranije nije dogodilo.
Činilo se da ih je najviše uzrujao razbijen prozor.
Nadajmo se ipak da će ovaj događaj biti lekcija koju neće zaboraviti. Neka bude podsjetnik svim skrbnicima o opasnosti ostavljanja kućnih ljubimaca u autima", napisali su iz Društva za zaštitu životinja Dubrovnik.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube