VIJESTI
16.10.2019 u 11:21

VELIKO SRCE ZA DJECU NERETVE - sakupljeno više od 400 tisuća kuna

Na konferenciji za novinare u Zagrebu ravnatelju Doma zdravlja Metković Mihovilu Štimcu uručen je vaučer na 400 tisuća kuna sakupljenih u humanitarnoj akciji “Veliko srce za djecu Neretve”. Cilj akcije, koju je organizirao Institut za promicanje i razvoj doline Neretve je sakupljanje 500 tisuća kuna za nabavku sanitetskog vozila za Dom zdravlja u Metkoviću te drugu potrebnu medicinsku opremu. Na konferenciji je sudjelovala i zamjenica župana Žaklina Marević.


komentara  0

Kako je ravnatelj Instituta Antonio Volarević kazao na konferenciji, odaziv građana ovoj hvalevrijednoj akciji je bio izvanredan, a sredstva se na posebno otvoren račun mogu donirati još do 18. listopada, kada akcija završava.

 

Osim Dubrovačko-neretvanske županije koja je akciju “Veliko srce za djecu Neretve” u potpunosti podržala, prikupljanju sredstava su se odazvali i brojne ustanove i pojedinci, ali i brojni poznati Neretvani.

Na konferenciji za novinare prigodno su obilježeni i Dani Neretve u Zagrebu, koje Dubrovačko-neretvanska županija već osmu godinu zaredom podupire.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube