LIFESTYLE
18.10.2019 u 09:06

Kako složiti jelovnik, kako “obično” jelo pretvoriti u restoransko i kako napraviti Međimursku gibanicu

Treći dan Good Food Festivala obilježili su raznovrsni okusi i mirisi tradicije, a pred nama su najsadržajniji dani festivala.


komentara  0

Trećeg festivalskog dana u  prostorijama Turističke zajednice grada Dubrovnika, održala  se radionica spravljanja tradicionalnih juha, u izvedbi Gourmet Experience, a Jadranka Ničetić I Antonija Medo, na popodnevnoj radionici pokazale su kako napraviti ukusnu tortu od naranče.

U petak, 18.listopada u 10 sati, u prostorijama udruge Deša u Lazaretima, održat će se druga radionica pripreme tradicionalnih slastica, točnije štrudela od jabuka s mrkatunjama.

Marina Žibert Ercegović, u Turističkoj zajednici grada Dubrovnika u 11 sati, održat će predavanje o tome kako složiti jelovnik, ali I kako “obično” jelo pretvoriti u restoransko. Vrijedne predstavnice iz Gourmet Experience, Sandra Rončević i Karmela Karlović, u TZ-u u 17 sati, pokazat će nam kako napraviti poznatu, bogatu i kremasto-slojevitu slasticu iz Međimurja, Međimursku gibanicu.

Podsjećamo na Tjedan dubrovačkih restorana, festivalski program koji donosi i vinokušnje, gastro ture te posebnu festivalsku ponudu slastica u pastićerijama i hotelima, a sve možete pogledati na idućem linku http://bit.ly/33jQa0Y .


dubrovniknet team



Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY






Iz teme

DubrovnikTV.net












Kolumne







 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube