LIFESTYLE
18.10.2019 u 23:48

FOTO: NESVAKIDAŠNJE GASTRONOMSKO ISKUSTVO Večera poslužena uz Oscarom nagrađen film

Bogati program ovogodišnjeg Good Food Festivala bliži se svome kraju. Večeras je u restoranu Kantenari u sklopu Sunset Beacha organizirana gastronomska poslastica, večera od tri slijeda uz koju je prikazan Oscarom nagrađen film Stramputica, nakon čega je koncert održala Maja Grgić.


komentara  0

Večeras održana Večera uz film gastronomska je poslastica koje uvelike odskače odu uobičajene dubrovačke gastro ponude, što i priliči Good Food festivalu, koji se uvijek trudi ponuditi Dubrovčanima nešto novo i zanimljivo.

Naime, cjelokupna večer vrtjela se oko Oscarom nagrađenog filma "Stramputica". Glavni lik veliki je zaljubljenik u vino, pogotovo sortu Pinot Noir, a Merlot prezire. Upravo  tako je počela gastronomska avantura okupljenih večeras u restoranu Kantenari, slijepom kušnjom vina ovih sorta. Organizatori večere htjeli su vidjeti koliko će se gostiju složiti s mišljenjem glavnog lika te koliko će ih odabrati jednu od ponuđenih sorti.

Kako je kazala Darija Mikulandra Žanetić, nakon što je ova filmska uspješnica prikazana u kino dvorana diljem svijeta, prodaja vina sorte pinot noir porasla je za čak 2 posto.

Jedna od posebnost ove večer bio je i sam ambijent. Umjesto očekivanih stolica i stolova, gosti su mogli opustiti u sofama, a uz filmsko platno postavljen je i niz ekrana, tako da su posjetitelji mogu uživati u večeri koja je započela rolicama od mozzarelle i umakom od pomadore, potom je kao glavno jelo posluženo carsko meso kuhano dvanaest sati s pet različitih začina, a završila creme bruelom, kao desertom, skoro pa u kućnoj atmosferi.

Zanimljivo iskustvo zaokruženo je nastupom Maje Grgić,.

Dio atmosfere s jedne od tematskih večeri ovogodišnjeg Good Food festivala može pogledati u fotogaleriji.
 

 


L.PavlovićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube