SPORT
30.10.2019 u 21:23

Kako je Andro Bušlje Marku Bijaču slomio jagodičnu kost na Sardiniji?

Dvojica dubrovačkih vaterpolista, koji trenutno igraju za talijanski Pro Recco na pripremama kluba na Sardiniji imala su "okršaj". I ne, nije se to dogodilo u bazenu za vrijeme treninga, nego u malonogometnoj utakmici. Deblji je kraj izvukao golman Bijač, koji stoga nije večeras igrao u Zagrebu na utakmici protiv Mladosti jer se još oporavlja od operacije, a možda će na prvim utakmicama, nakon oporavka, morati nositi masku.


komentara  0

- Bili smo na pripremama na Sardiniji, malo radili na atmosferi u momčadi i dogovorili smo utakmicu malog nogometa. Potom smo Andro Bušlje i ja išli zajedno na jednu visoku loptu i on me glavom pogodio točno ispod oka i pukla je jagodična kost, ispričao je Marko Bijač za 24 sata.

- Operacija je, srećom, prošla u najboljem redu iako smo je čekali neko vrijeme zbog posebne pločice. Obavili smo je prije dva tjedna i sada treba proći vremena da se kost poveže. Već sada treniram normalno osim što ne idem na gol, kroz 15 dana očekujem da i to krenem. Imam mali rez, no s vremenom će to nestati. Maska? U početku nije dolazila u obzir, ali sada postoji mogućnost da ću je nositi, kazao je Bijač u kratkom razgovoru za 24 sata.


dubrovniknet team / IZVOR: 24 SATAFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube