VIJESTI
08.11.2019 u 13:00

Srđevci traže od Grada objavu ukupnih podataka o smeću Luke Dubrovnik

- Ovaj primjer javne manipulacije sasvim sigurno ukazuje da se nešto dublje tu krije i da se negdje u gomilama smeća skriva i kralj dubrovačkog smeća - Željko Raguž, te kako je HDZ-u čuvanje koalicijskih interesa važnije od iskrenog odnosa prema građanima, stoji u priopćenju KLGB Srđ je Grad, a u svezi jučerašnjeg priopćenja iz gradske uprave o količinama otpada koji završava na odlagalištu Grabovica iz Luke Dubrovnik, Zračne luke, Valamar Rivijere i Jadranskih luksuznih hotela. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


komentara  0

- Priopćenje kojim je Grad Dubrovnik nastojao zaštiti HDZ-ova koalicijskog partnera Željka Raguža pravi
je primjer smišljene manipulacije podacima i na toj manipulaciji izrađenim zaključcima. Mi iz Srđ je
Grad još uvijek čekamo podatke o tome koliko je ukupno smeća Luka Dubrovnik deponirala na Grabovicu i tražimo da ih Grad Dubrovnik konačno iznese.

Koliko prozirno Grad Dubrovnik štiti Raguža definitivnog kralja dubrovačkog otpada, doista je nevjerojatno. U svom priopćenju na priloženoj nam tablici dostavljaju podatke Luke Dubrovnik vezano samo uz otpad kojeg su predali kruzeri, no, namjerno prešućuju ukupnu količinu predanog otpada Luke Dubrovnik. Da manipulacija bude veća, taj parcijalan podatak uspoređuju s ukupnim podacima Zračne luke Dubrovnik, Valamar Rivijere i Jadranskih luksuznih hotela.

Ovaj primjer javne manipulacije sasvim sigurno ukazuje da se nešto dublje tu krije i da se negdje u gomilama smeća skriva i kralj dubrovačkog smeća - Željko Raguž, te kako je HDZu čuvanje koalicijskih interesa važnije od iskrenog odnosa prema građanima.

Stoga od Grada Dubrovnika još jednom tražimo ukupne podatke o smeću koje je predala Luka Dubrovnik kako bi javnost imala uvid u punu istinu. Do tada, Srđ je Grad će nastaviti razdvajati smeće od otpada, stoji u priopćenju KLGB Srđ je Grad.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube