LIFESTYLE
20.11.2019 u 15:55

Dobra vijest za sve koji imaju problem s opuštenim kapcima i vrećicama ispod očiju

Prim. dr. Jadranka Katušič Bašić osmislila je posebnu ponudu za sve one koji žele osvježiti i pomladiti područje oko očiju. Operacija kapaka je jedan od zahvata koji dramatično pomlađuju izgled lica, a sa 20 godina iskustva i preko 100 uspješnih blefaroplastika, mogu reći da ga  uživam raditi - kazala je dr. Katušić Bašić.


komentara  0

Blefaroplastika je estetski kirurški zahvat kojim se uklanjanja višak kože sa gornjih i donjih kapaka (vjeđa),  masnih vrećica i bora ispod očiju. Višak kože na kapcima čini oči teškima, lice starijim i umornijim, a osim estetskih problema, stvara poteškoće u vidnom polju.

Blefaroplastika se izvodi u lokalnoj anesteziji, zahvat traje oko sat i pol, a uklanjanjem neželjenih posljedica starenja, korekcijom spuštenih kapka i vrećica ispod očiju postiže se pomlađen i osvježeni izgled cijelog lica.

Korekcijom gornjih očnih kapaka uklanja se višak kože i masni jastučići na kapcima kroz rez koji se skriva u prirodni nabor kože. Masni jastučići na donjim kapcima uklanjaju se s unutarnje strane donje vjeđe, a ukoliko osoba ima višak naborane kože na donjoj vjeđi, odstranjuje se rezom odmah ispod donjih trepavica koji nakon oporavka uopće nije vidljiv. Rana se šiva tankim intradermalnim koncem, koji se odstranjuje nakon 7 dana. 

Iskustvo je zaista presudno za dobar rezultat, pacijentu uvijek objasnim realne mogućnosti korekcije, zbog toga su ljudi vrlo zadovoljni. Uostalom, kod mene je najveći broj novih pacijenata poslan od strane naših starih pacijenata, znači usmenom predajom, što je uvijek i najbolji pokazatelj što se može učiniti - kazala je dr. Katušić Bašić.

Popust od 15% za blefaroplastiku gornjih ili donjih kapaka vrijedi u razdoblju od 15.11.- 15.12.2019., a prije je potrebno obaviti specijalistički pregled te rezervirati termin operacije.

POLIKLINIKA ZA OČNE BOLESTI KATUŠIĆ
MILJENKA BRATOŠA 28, DUBROVNIK
TEL: 020 311163


sponzorirani članakFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube